Invids vd, André Prien och en av ComCenters delägare, Joacim Ahlebro, Foto: Thomas Bethmarker

Här är handslaget som bekräftar samarbete mellan Jönköpingsbolagen

IT-partnern Invid har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med telekommunikationsföretaget Comcenter.

Med det nya samarbetet kommer de båda bolagen nu att “erbjuda kompletta lösningar för såväl befintliga kunder som nya marknadssegment”. Det framgår av ett pressmeddelande.

Enligt bolagen kommer tonvikten att ligga på flexibla molntjänster för företag och organisationer som vill utvecklas i den digitala transformation just som pågår.

– Genom detta samarbete kan vårt företag möta upp efterfrågan hos befintliga kunder om att även leverera tjänster inom exempelvis utvecklande affärssystem, central och stabil IT-drift och populära lösningar inom Smart industri som utgör ett av Invids nya satsningsområden, säger Joacim Ahlebro, delägare i Comcenter.

Invids vd, André Prien om samarbetet:

– Med det nytecknade samarbetsavtalet med Comcenter kompletteras nu vår produktportfölj med bl.a. efterfrågade molnbaserade kommunikationstjänster och förstärkning av mobiltäckningar och installationer på plats hos kund även inom detta område.

Comcenter omsätter cirka 40 miljoner kronor och har 13 anställda. Invid omsätter cirka 250 miljoner kronor och har i dag cirka 120 medarbetare.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load