Foto: Perpr.se

Här är Husqvarnas nya värsting

Husqvarna lanserar en ny robotgräsklippare – en riktig värsting. Den nya serien kan klippa gräsmattor upp till 5000 kvadratmeter.

– Vårt mål är att skapa en smartare park- och grönyteskötsel, säger Olle Markusson, produktchef för Robotics, Husqvarna.

Husqvarna tar nu nästa steg mot professionell park- och grönyteskötsel. De kommer att lansera två nya modeller i den nya 500-serien Husqvarna Automower®.  Modellerna kommer med en mängd nya funktioner. Det handlar om kraftfulla maskiner som klarar av att klippa gräsmattor upp till 5000 kvadratmeter, branta sluttningar med 46 procents lutning och ytor upp till 208 kvadratmeter per timme. Ljudnivån ligger på 58 decibel vilket innebär att de kan klippa när som helst på dygnet utan att störa någon.

De nya robotgräsklipparna är utrustade med en internetbaserad molntjänst, där obegränsat många robotgräsklippare kan vara uppkopplade och kan styras via dator, surfplatta eller smart telefon.

– Vårt mål är att skapa en smartare park- och grönyteskötsel och med Fleet Services kan en enda person hantera alla robotgräsklippare som ingår i en maskinpark och samtidigt ha tid över till annat, säger Markusson.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

-----

No more pages to load