Här är nya superkontoret som ska lyfta Jönköpings näringsliv

På torsdagskvällen invigdes Almi sitt nya kontor  i Jönköping. Se News stora bildspecial från kvällen.

På torsdagen var det stor invigningsfest av Almis nya lokaler i höghuset på Klubbhusgatan i Jönköping. På plats fanns närmare 200 inbjudna näringslivsprofiler, entreprenörer, lokala politiker och Almipersonal.

Under kvällen bjöds det på bubbel, mingelbuffé, uppträdande av The Moniker – och invigningstal av Almis nytillträdde vd sedan den 1 september, Carl Nyström.

Sätter kunden i centrum
Ergonomi, hållbarhet och ett tydligt kundfokus präglar de 640 kvadratmeter stora lokalerna på första våningen på Klubbhusgatan. Carl Nyström förklarar tanken med de nya kontorsytorna.

– Vi fann tre tydliga syften. Det första skälet var att skapa en maximal kundnytta. Det andra skälet är ökad trivsel för personalen och det tredje syftet är att vi vill vara en ännu attraktivare arbetsgivare och partner. Alla de tre delarna hänger ihop. En ökad trivsel skapar ett bättre arbetsklimat och vem får nytta av det? Jo, kunden, säger Carl Nyström.

Tydligt hållbarhetsmål
Hela flyttprocessen har haft ett starkt och tydligt fokus på hållbarhet, berättar Nyström.

– Projektgruppen som har arbetat med flytten har haft en ansvarig person för att säkerställa hållbarheten i flytten. Det har handlat om att allt ifrån att återanvända möbler som vi har använt tidigare till att göra medvetna materialval vid inköp av nya möbler som har handlat om sträva efter att hitta lokala eller åtminstone regionala leverantörer.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Se bilder från invigningskvällen:

-----

No more pages to load