Framtiden köper Effektid. Foto: Pressbild

Jönköpingsbolag slukar bolag med 10 anställda – värvar samtidigt toppchef

Framtiden köper den Jönköpingsbaserade internetbyrån Effektid. Samtidigt värvar de chef från it-jätten Evry.

Framtiden har köpt Internetbyrån Effektid med tio anställd. Bolaget arbetar i dag med webb, seo, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Ny vd för bolaget blir Janne Möller från Evry.

– Vi är otroligt glada och ser fram emot att arbeta tillsammans med Internetbyrån Effektidsengagerade medarbetare samt med dess nya VD Janne Möller. Detta kan inte bli annat än världsklass, säger Emil Jungåker, som kommer verka som ordförande i bolaget, i ett pressmeddelande.

Hämtar vd från Evry
Den nytillträdda vd:n Janne Möller kommer från it-bolaget Evry där han hade en roll som produktansvarig inom Hälso- och sjukvård.

– Jag är förväntansfull över att få anta nya utmaningar och få bli en del av Framtidens framgångssaga, säger Möller i ett uttalande.

Byter namn
Effektid byter även namn. Framöver kommer de att heta Trafikbyrån.

– Vi ser en möjlighet i ett nytt namn som än mer härleder till det vår verksamhet handlar om, nämligen skapa kvalitetsmässig trafik till våra kunders webbplatser. Vi vill samtidigt behålla byrån som en del av namnet då vi också är en fullservicebyrå, säger Jungåker avslutningsvis.

-----

No more pages to load