Från vänster: Tomas Lundström, Peter Thomassen och Tommy Henriksson

Jönköpingsbolagets nya miljondeal: ”Unik lösning”

Office IT-Partner utökar sitt samarbete med HP i samband med deras nya lansering av Multifunktionsskrivare (MFP). En affär som uppges vara värd över 40 miljoner kronor.

I första steget är det Office IT-Partner i Jönköping som byter ut hela sin installerade bas till HP:s nya modeller. Utrullningen påbörjas successivt under hösten.

– Kombinationen av en väldigt kompetent produkt och HP:s satsning på säkerhet har gjort att vi kan leverera en unik lösning till våra kunder. När vi dessutom paketerar det som tjänst i vårt FunktionsIT-koncept blir det ett väldigt bra erbjudande, säger Tommy Henriksson, vd på Office IT-Partner Jönköping/Tranås, i ett pressmeddelande.

De nya HP-skrivarna kan med FutureSmart-teknologin leverera säkerhetsfunktionalitet som tidigare endast var avsedd för datorer. Nu kan man stoppa attacker, få virusskydd och självreparerande funktionalitet i realtid direkt i skrivaren.

– Vi har samarbetat med Office IT-Partner under många år och det är väldigt roligt att vi nu kan ta detta ytterligare en nivå med hjälp av vårt nya sortiment av MFP-skrivare. IT-säkerhet är en bortglömd fråga när det gäller just skrivare men eftersom de är en komponent i nätverket utgör de också en attackyta, detta adresserar vi nu och hoppas våra kunder skall kunna sova lite bättre om natten, säger Stefan Berglund, affärsområdeschef på HP-print, i pressmeddelandet.

Office IT-Partner blir i och med affären HP:s största leverantör av A3 MFP-skrivare i Sverige.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load