I april öppnar Yummy Time i New Corners tidigare lokaler på Asecs. Foto: Mattias Landström / Daniel Bacelj

Krögarbröder lanserar ny restaurang på Asecs

Snart öppnar en ny restaurang på Asecs. Det är bröderna Renas och Alan Yonan som startar i New Corners tidigare lokaler.

– Vi kommer att satsa mer på lunch och husmanskost, säger Alan Yonan till JKPG News.

I januari stängde restaurangen New Corner intill Elgiganten på Asecs. JKPG News kan nu berätta att krögarbröderna Renas och Alan Yonan tagit över lokalen. I april öppnar den nya restaurangen Yummy Time.

Menyn kommer precis som tidigare bestå av olika typer av snabbmat. Samtidigt vill bröderna Yonan skruva på det förra konceptet och sätta sin egen prägel på restaurangen.

– Vi kommer att satsa mer på lunch och husmanskost, säger Alan Yonan till JKPG News.

Bröderna Yonan driver sedan tidigare restaurangen Möllehagen i norska Bryne, en traditionell à la carte-restaurang med kvällsöppet. Bolaget som ska driva Yummy Time har visserligen döpts till Möllehagen Asecs, men konceptet i Jönköping blir ett annat.

– Vi kommer satsa på kvällar på Asecs också, men eftersom det ligger på ett köpcenter så blir det snabbmat.

Öppettiderna kommer enligt Alan Yonan var samma som för köpcentret i stort. I nuläget består restaurangen av 100 sittplatser. Men förhoppningen är att även starta en uteservering med alkoholtillstånd till sommaren.

– Om vi får tillstånd från kommunen hoppas vi kunna bygga en inglasad uteservering som kan användas både vinter och sommar, säger han.

Kort efter invigningen på Asecs – nu säljs restaurangen

-----

No more pages to load