Mariebo restaurang och pizzeria utsedd till Jönköpings bästa pizzeria

Jönköpingsbornas favoritpizzeria heter Mariebo restaurang och pizzeria. Ett resultat baserat på årets samtliga beställningar och omdömen hos mattjänsten Onlinepizza.

Bland alla 1 400 uppkopplade restauranger i landet blev det Pizzeria Venedig i Borlänge som utsågs till vinnare. Resultatet baseras på tusentals kundomdömen och samtliga av årets beställningar hos Onlinepizza. Vid bedömningen har även faktorer som snabbhet, återkommande kunder och försäljning per invånare vägts in.

– Genom att utse årets bästa pizzerior får vi en chans att lyfta fram våra fantastiska pizzabagare, personerna som ligger bakom alla beställningar. Personer som under året även försett våra användare med snabb prisvärd service och mat av hög kvalitet, säger Daniel Strömberg, vd för Onlinepizza, i ett pressmeddelande.

I Jönköping blev det Mariebo restaurang och pizzeria som tog hem segern. Enligt företagets hemsida är det en av sex pizzerior i Jönköping som anslutit sig till tjänsten.

– Vi är väldigt glada att vi utsetts till Jönköpings bästa pizzeria, något som visar på nöjda och mätta kunder, säger Amal Pitto på Mariebo restaurang och pizzeria i pressmeddelandet.

Diakonen som äter fem pizzor i veckan

-----

No more pages to load