Positivt på Jönköping Airport när BRA tar över  morron och kvällsturer till Jönköping-Stockholm Foto: Pressbild/Mattias Landström

EXTRA: Nextjet i konkurs – alla flygningar från Jönköping ställs in

Nextjet AB och Nextjet Sverige AB, har ställt in sina betalningar och ansöker om konkurs. Jönköping är en av de flygplatser som drabbas.

Samtliga flygningar från och med klockan 13.00 på onsdagen har ställts in. Jönköping är en av de flygplatser som drabbas.

– Det är djupt beklagligt att styrelsen tvingats ta detta beslut. Speciellt för våra passagerare som direkt drabbas av detta och för vår personal, men också för våra leverantörer och samarbetspartners. Vi har gjort allt som står i vår makt för att hitta en lösning, men tyvärr inte lyckats. Det som nu sker är att en konkursförvaltare ska utses som kommer att ta beslut om bolagens framtid säger VD Magnus Ivarsson, i ett pressmeddelande.

Enligt bolaget går det inte längre att boka biljetter och det är heller inte någon idé för passagerare att ta sig ut till respektive avreseflygplats.

Den som har en bokad resa rekommenderas att ta kontakt med sin resebyrå eller kortutgivare för vidare hantering. Nextjets kundtjänst kommer att hålla stängt tills vidare.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load