Kronans Apotek öppnar i Munksjöstaden. Foto: Mattias Landström/ pressbild

Ny butik öppnar i Munksjöstaden

Kronans Apotek öppnar imorgon, 14 december, ett nytt apotek i den nya stadsdelen Munksjöstaden i Jönköping.

På torsdag klockan 9 klipps invigningsbandet till det nya apoteket i Munksjöstaden. Det är Kronans Apotek som öppnar precis intill Torparondellen på Barnarpsgatan.

Distriktschef Angelica Remfäldt ser fram emot öppningen.

– Apoteket kommer vara en stor tillgång för kunderna och vi kommer att ta hand om dem på bästa sätt, säger hon i ett pressmeddelande.

Förutom ett brett sortiment inom recept, hälsa och skönhet kommer apoteket också att ha ett nära samarbete med Evidensia Djurklinik. Det innebär bland annat ett extra stort utbud av djurläkemedel och djurprodukter.

Kronans Apotek satsar också på nya digitala lösningar för att möta kunderna på olika sätt. Hos det nya apoteket i Munksjöstaden finns det möjlighet att hämta ut apoteksprodukter med utlämning inom bara några timmar. I Kronans Apoteks app kan kunderna se sina recept och bli påmind om när de ska hämta sina läkemedel. Apoteket har precis också inlett ett samarbete med Doktor.se, en vårdcentral på nätet.

Kronans Apotek i Munksjöstaden kommer att ha öppet sex dagar i veckan mellan klockan 9 – 18 på vardagar och 10 – 14 på lördagar.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load