Victor Friberg, vd för Advisorgruppen. Foto: Pressbild

Snabbväxande ekonomiföretag gasar i Jönköping

Advisorgruppen tar nu över revisionsbyrån Revidecos verksamhet i Jönköping. Därmed breddas ekonomiföretagets egen verksamhet och en kundbas med närmare 200 regionala företag tillförs.

Det senaste året har Jönköpingsbaserade Advisorgruppen, som ingår i Simonssongruppen, vuxit med 50 procent till närmare 25 medarbetare. Nu tar företaget, som levererar redovisningstjänster till små- och medelstora företag i regionen, nästa kliv i utvecklingen.

Genom att förvärva revisionsbyrån Revidecos verksamhet i Jönköping breddas den egna verksamheten samtidigt som en kundbas med närmare 200 regionala företag tillförs.

– Revidecos medarbetare, som nu blivit en del av Advisorgruppen, kommer att bidra väldigt positivt till Advisorgruppens verksamhet, såväl genom sitt kunnande som med sina kunder. Revidecos kunder kommer att fortsätta ha samma kontaktpersoner som tidigare, men har nu också möjlighet att dra nytta av Advisorgruppens tjänster, säger Viktor Friberg, vd för Advisorgruppen, i ett pressmeddelande.

– Genom Advisorgruppens övertagande av Revidecos Jönköpingsverksamhet så kan verksamheten och medarbetarna fortsätta sin positiva utveckling på den lokala marknaden. Jag ser fram emot att följa deras utveckling, säger Erik Emilsson, vd för Revideco, i pressmeddelandet.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load