Alice Moradian, Jönköping International Business är Årets Blivande Entreprenör. Foto: David Thunander

Stjärnskottet Alice hyllas som framtidens entreprenör: “Helt fantastiskt”

Alice Moradian, student vid Jönköping International Business School vann utmärkelsen Årets Blivande Entreprenör under en gala i Stockholm.

Det var under Entreprenörsgalan Sverige 2017, som Alice Moradian fick utmärkelsen Årets Blivande Entreprenör, ett pris som är instiftat av Founders Alliance.

Hon vann priset för den pitch hon gjorde när hon presenterade sitt nya kommande varumärke Earth Bite. I affärsidén erbjuds 100 procent veganska och ekologiska livsmedel med syfte att göra det enkelt för konsumenter att äta en miljömässigt hållbar, djurvänlig och hälsosam kost.

– Det var helt fantastiskt att vinna. Jag kan inte med ord beskriva hur det känns. Det var nervöst innan presentationen idag, men nu känns det bara helt underbart, och att få träffa och lyssna till så många duktiga entreprenörer känns som en dröm, säger Alice Moradian, i en kommentar.

– Det är fantastiskt roligt och inspirerande att träffa en ung person med sådan drivkraft och vilja att påverka som Alice. Jag är övertygad om att hon kommer att gå långt med sin affärsidé och sitt entreprenörskap. Vi är stolta över att få lyfta fram nästa generations entreprenörer som genom sitt företagsbyggande kommer att driva samhällsutvecklingen framåt, säger Niclas Carlsson, VD och grundare av Founders Alliance.

Juryns motivering:
Genom att vara uthållig och envis, men ödmjuk inför entreprenörskapet, tror vi att årets vinnare kommer att gå långt i sin entreprenörsresa. Att dessutom vara värderingsstyrd och ha rätt energi tror vi gör att vinnaren kommer att klara att nå sin målbild att bli en global entreprenör.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load