Stefan Alvarsson. Foto: Pressbild/Mattias Landström

Superentreprenörens nya drag – köpte just två klädkedjor i Jönköping

Jönköpingsentreprenören Stefan Alvarsson har köpt klädkedjan Best of Brands och Fribergs Herr och Dam.

Stefan Alvarsson, VD och huvudägare för Reach for the Stars-koncernen, har köpt varumärkesklädkedjan Best of Brands och klädbutiken Fribergs Herr och Dam i Jönköping. Nu ska de fusioneras.

Best of Brands har i dag åtta butiker i landet och driver en omfattande e-handel. Friberg Herr och Dam AB är en klädkedja med butiker i Jönköping och Värnamo.

– Dessa butikskedjor har en bred målgrupp, duktig personal och bra citylägen i detaljhandeln. Vi ser en spännande tillväxt inte bara i butikerna utan även online. Det här är en enormt viktig marknadsplats för våra varumärken och kunder och vi ska förvalta den väl, säger Stefan Alvarsson, huvudägare för Reach for the Stars, i ett pressmeddelande.

Vill skapa en lönsam kedja
Ny VD och delägare för Best of Brands blir Henrik Hultman.

– Vi har en fantastisk stomme att bygga kring: personalen, vårt starka varumärke, våra butiker, vårt stora urval av produkter, och vår snabbt växande e-handel. Det kommer att bli en spännande resa att driva denna utveckling vidare och stärka Best of Brands, säger Henrik Hultman.

Tidigare ägare av Best of Brands, familjen Rabenius, har lämnat sina operativa roller.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Reach fort the Stars

Reach for the Stars är en koncern med huvudsäte i Jönköping, som helt eller delvis äger bolag med en total omsättning på 2,5 miljarder och ha ca. 2700 anställda.

-----

No more pages to load