Pierre Adolfsson blir ny vd för Roupéz. Foto: Pressbild

Vd-byte på Roupéz – han tar över

Maria Lindell, som varit vd för Roupéz i närmare fem år slutar. Nu tar Pierre Adolfsson över efter att ha varit försäljningschef i bolaget i sex månader.

Adolfsson har tidigare bland annat arbetat som marknadschef på Evry och varit vd för ett av deras dotterbolag i SYSteamkoncernen.

– Med tanke på Pierres tidigare erfarenhet av framgångsrikt arbete inom sina specialområden marknad och affärsutveckling ser vi den här rekryteringen som ett stort tillskott i den fortsatta utvecklingen av bolaget, säger Hans Eriksson, en av huvudägarna i bolaget, i en kommentar.

– De gemensamma nämnarna som präglat mitt yrkesliv är affärsutveckling, ledarskap och att skapa möjligheter med digitalisering. Jag har haft en lång relation med Roupéz både som kund och samarbetspartner, jag ser verkligen fram emot att vara en del av att ta bolaget till nästa nivå. Vi lever i en föränderlig tid där jag ser fram emot att nyttja erfarenheter av att leda företag genom en digitaliseringsresa för att ta nya marknadsandelar, säger Pierre Adolfsson, i ett pressmeddelande.

Adolfsson tillträdde som vd den 1 oktober.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load