Annons

Dags för vårinspiration! Missa inte Asecs helgen 27–28 april – då fylls shoppingcentret av vårmode, workshops och tutorials. Modevisningar med de senaste influenserna från Paris, New York och Tokyo blir ett inslå under helgen på Asecs. Tio tusen kronor i potten! Presentkortet för shopping på Asecs går att vinna 27–28 april.

Asecs tar världens modeinfluenser till Jönköping

Dags att väcka Jönköpings-våren till liv. Asecs bjuder in till en helg fylld av vårmode, workshops och tutorials. Som ger inspiration från världens modescener och tips om hur du skapar en egen stilrätt modevår. Och så blir det en stor tävling med shoppingpresentkort på 10.000 kronor och två timmars stilkonsultation som högsta vinst.

Den 27–28 april arrangeras ”Asecs SS18: Världens inspiration”, en helg fullspäckad av aktiviteter för alla Jönköpings fashionistor.

Liveodevisningar med influenser från modescenerna i Paris, NY och Tokyo, varvas med shopping-AW med live-DJ och stilskolor av olika slag. Besökarna får bland annat lära sig skapa den bästa basgarderoben, knyta tjusigaste slipsknutarna, lägga det snyggaste läppstiftet och hitta vårens trendigaste solglasögon.

– Tanken är att det ska finnas mycket mer att göra än att shoppa, fika och äta. Att besökarna ska vara delaktiga, ha en kul dag hos oss och framförallt, att de ska få massor av modenyttig kunskap med sig hem, säger Asecs stylist och producent för arrangemanget Malin Q Myllymäki.

Här hittar du mer information om tävlingarna och tider för de olika programpunkterna.

End of content

No more pages to load