Söker just nu efter mannen i Grännatrakten- hoppas att polishelikoptrar ska anlända snart Foto: Mattias Landström

Polisen letar fortfarande efter den försvunne mannen

Polisen påbörjade under torsdagsförmiddagen ett sökande efter en man i 60-årsåldern från Tranås som sedan onsdagskvällen hade varit försvunnen. Den bil han färdades i är hittad, men ännu har ingen hittat mannen. 

Anhöriga till mannen har inte velat gå ut med signalement på mannen, något som polisen måste respektera och förhålla sig till. Dock fick allmänheten information om en bil som han troligen färdades i. Denna bil är funnen och längre inte aktuell i arbetet efter att hitta den försvunne mannen.
– Bilen har anträffats och just nu söker vi tillsammans med räddningstjänsten i Grännatrakten, säger polisens presstalesman, Lasse Johansson. 

Polisen kan berätta att de just nu främst söker intill vattnet efter den försvunne mannen. De hoppas också på att få hit polishelikoptrar inom en snar framtid för att underlätta sökandet efter honom. 
– Vi ska ha hit helikoptrar senare med anledning av mässan, men vi jobbar just nu på att få hit dem tidigare så att de kan medverka i sökandet efter honom, berättar Johansson. 

 

 

-----

No more pages to load