Temabild. Foto: Alexandra Andreasson

Galna natten – man gick bärsärk

En man i 50-årsåldern greps sent på söndagskvällen när han var i färd med att göra inbrott i en bilverkstad i Hovslätt. Efter polisförhör släpptes mannen, men han hann bara en kort bit innan han greps igen för ytterligare brott.

Det var strax efter klockan 22.30 som en man greps i närheten av en bilverkstad där han misstänks ha gjort inbrott. Som om det inte skulle vara nog visade det sig att den bil, som hittades i närheten av mannen, hade anmälts stulen från Tenhult tidigare under dagen. 

När polisen visiterade mannen hittade man hagelpatroner i hans kläder. Dessutom ska mannen ha spottat mot en av poliserna och han misstänks därmed för både brott mot vapenlaget och förgripelse mot tjänsteman.

Mannen fördes till polishuset för förhör och släpptes därefter. Han hann dock inte speciellt långt, innan polisen återigen grep honom.

Den här gången hade en väktare sett mannen kasta en sten mot ett skyltfönster på Brunnsgatan i Jönköping. Därefter bröt mannen sig in på en pizzeria på samma gata och stal kontanter ur växelkassan. Väktaren lyckades gripa mannen, som då passade på att hota väktaren.

Mannen är nu omhändertagen och sover ruset av sig på polishuset.

-----

No more pages to load