Andreas Lundmark tillsammans med sin syster. Andreas är spårlöst försvunnen sedan natten mot söndag 12 februari. Foto: privat

Man försvunnen – syster slår larm

Det var natten mot söndag 12 februari som Andreas Lundmark, 29, försvann spårlöst i Mullsjö. Nu slår systern larm då hon fruktar för sin lillebrors liv.

– Vi vill att han ska veta att även om allt känns omöjligt så finns vi här för honom, säger systern till Jmini.

Andreas Lundmark försvann i Mullsjö natten mot söndag och har inte synts till sedan dess. Han är efterlyst hos polisen men nu vädjar systern om hjälp från allmänheten. Hon fruktar för sin lillebrors liv då han lider av personliga problem sedan en längre tid tillbaka.

– Vi vill att han ska veta att även om allt känns omöjligt så finns vi här för honom. Vi kommer alltid att stå vid hans sida oavsett vad. Vi vill bara få ett meddelande från honom. Vill han vara ifred så måste han säga det. Vi är sönderstressade, säger systern.

Hon beskriver sin lillebror som en 178 cm lång man med mörkt, kort hår och tatueringar.

– Han har ett ankare tatuerat på sitt ena långfinger och texten ”Property of myself” på sin underarm.

I ett Facebookinlägg skriver systern bland annat:

“Andreas älskade bror vi ber dig att ta kontakt med oss. Vi finns här för dig snälla snälla Andreas. Vi går i oro och plågas av sorg och förtvivlan.

Till alla er som delar och hjälper oss med att försöka hitta vår bror, Vi är evigt tacksamma och det värmer i hjärtat att det finns så många som är så hjälpsamma. Tusen tack till er.”

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load