Temabild. Foto: Mattias Landström

Två allvarligt skadade efter storbråk inatt

Flera personer var inblandade i ett våldsamt bråk på Havsörnsgatan på Råslätt i Jönköping sent igår kväll. Två personer har förts till sjukhus med allvarliga skador.

Polisen fick larmet strax före klockan 23 på onsdagskvällen och både ambulans och polis skickades till platsen.

När polisen kom fram till adressen visade det sig att två personer var i stort behov av vård. De fördes till sjukhus och skadeläget bedöms vara allvarligt men inte livshotade.

Enligt polisen ska någon form av tillhygge ha använts vid bråket.

Tre misstänkta gärningspersoner, i åldern 16-34 år, greps på platsen. En är anhållen och två har ännu inte hörts, berättar Mikael Ehne, vakthavande befäl på polisen. Efter förhör kommer åklagaren att ta ställning till om de ska anhållas. 

– Så här i början på utredningen försöker vi få bättre koll på det här ärendet. Med våra första uppgifter är det relativt komplicerat att få en tydlig överblick av vad som har hänt, säger Heléne Thomasson på Åklagarkammaren i Jönköping.

Två av de tre misstänkta är också målsägande i utredningen, det vill säga att de misstänks både ha misshandlat och misshandlats.

Under natten har olika tekniska undersökningar genomförts och idag ska bostaden undersökas närmare av polisens tekniker.

Brottet är rubricerat som grov misshandel.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load