Foto: arkivbild

Kvinna utsattes för kraftig misshandel

En kvinna i länet utsattes för grov misshandel sent på måndagskvällen. En man i 60-årsåldern, som kvinnan har en relation med, greps och ska nu vara anhållen misstänkt för brottet.

En anmälare ringde till polisen sent under måndagskvällen om att en pågående misshandel eventuellt kunde äga rum i ett bostadshus i Tranås.

– Jag vill inte gå in på vem, men det var en person som misstänkte att detta kunde pågå, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Polisen åkte till lägenheten för att ta reda på vad som hade hänt och anträffade en man i 60-årsåldern och en kvinna i 50-årsåldern som har en relation med varandra.

Kvinnan var vid medvetande med det fanns tydliga tecken på att hon utsatts för kraftig misshandel och en ambulans kallades till platsen. Kvinnan fördes till sjukhus med okända skador. Men polisen rubricrar brottet som grovt  vilket visar att mannen antingen har använt tillhygge och/eller att våldet varit särskilt kraftigt.

Mannen som fanns i lägenheten misstänktes ha misshandlat kvinnan och han greps i lägenheten och fördes till polisstationen i Eksjö för förhör. Han är nu misstänkt för grov misshandel.

Polisen har spärrat av den aktuella lägenheten i väntan på en kriminalteknisk undersökning som kommer att genomföras under tisdagen. Polisen har under natten genomfört en rad utredningsåtgärder för att säkra bevisning i syfte att klargöra vad som hänt.

– Förhör har hållits med både kvinnan och mannen. Förundersökningen leds nu av åklagare, säger Agnevik. 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load