Temabilder. Foto: Emeli Appelberg / Pixabay

Sjuka attacken på pizzerian – skulle mörda hel familj

I samband med ett pizzeriabesök ska en 38-årig man ha sagt att han skulle mörda en annan mans familj. Vid flera andra tillfällen ska 38-åringen ha misshandlat sin egen fru, bland annat genom att bita henne. Nu åtalas han i Jönköpings tingsrätt.

Det var i februari i år som en 38-årig man hotade att döda en annan mans fru och barn. Händelsen inträffade på en pizzeria i Jönköping. Nu åtalas mannen för en rad brott.

Vid upprepade tillfällen ska 38-åringen ha utsatt sin egen fru för misshandel. Enligt åtalet har han bland annat bitit henne i armen vid ett tillfälle.

Mannen uppges även ha utsatt hustrun för mordhot och hotat med att slå henne om hon går till polisen. Dessa brott ska ha begåtts under sommaren 2016.

Vad gäller händelserna med hustrun står ord mot ord. Mannen nekar till anklagelserna. Som bevisning åberopas vissa fotografier och rättsintyg.

Vad gäller hotet på pizzerian finns förutom den målsägande ett vittne som styrker hotet.

Sammantaget åtalas 38-åringen för två fall av misshandel, två fall av olaga hot, ett fall av övergrepp i rättssak och två fall av narkotikabrott.

-----

No more pages to load