Temabild. Foto: Mattias Landström

Sökinsats efter försvunnen man

Polisen söker efter en 42-årig man som försvunnit från sin bostad i Värnamo. Mannen anmäldes försvunnen av sin arbetsgivare på onsdagen.

Vid 12.20-tiden på onsdagen fick polisen ett samtal från en arbetsgivare som var orolig för en anställd som inte dykt upp på arbetsplatsen, något som inte var likt personen.

Under ärendets gång har det visat sig att grannar till den försvunne mannen sett honom lämna bostaden på onsdagsmorgonen, i den bil som han använder sig av. Det rör sig om en svart Volvo XC70 av nyare årsmodell med ett registreringsnummer som börjar på TEF. Det är i skrivande stund okänt hur mannen då var klädd.

Vid kontroll av 42-åringens bostad kunde konstateras att mannen lämnat sin mobiltelefon hemma. I bostaden finns även några katter som hade gott om mat och vatten.

Polisen har varit i kontakt med anhöriga till den försvunna mannen, vilka inte kunnat lämna några uppgifter om vart han kan ha tagit vägen. Det skall enligt anhöriga inte ha funnits några tecken på att han skall ha mått dåligt eller ha haft några andra anledningar till att dra sig undan.

Polisen har även varit i kontakt med sjukvården i Region Jönköping och närliggande orter och har kunnat konstatera att han inte är under vård i närområdet.

Polisen har även sökt av de vägar som den försvunne brukar ta till sitt arbete i Ljungby, utan resultat.

Under torsdagsmorgonen/förmiddagen fortsätter polisen att hämta infomramtion från anhöriga, grannar och bekanta till den försvunne mannen.

Polisen tar gärna emot eventuella tips eller iakttagelser, till exempel om någon sett en nyare svart Volvo XC70  stå parkerad på något ovanligt ställe. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load