Temabild. Personerna på bilden har inget samband med artikeln. Foto: Andrew Bell via Flickr

Misstänkt skolpedofil våldtog pojke

En 25-årig man misstänks ha våldtagit en pojke i samband med datorfestivalen Dreamhack. Efter en omfattande utredning står mannen misstänkt för en mängd olika övergrepp mot barn, rapporterar SVT.

Det var i samband med datorfestivalen Dreamhack i Jönköping 2015 som en pojke ska ha blivit våldtagen av en 25-årig man. Våldtäkten ska ha ägt rum i en bil. Nu åtalas 25-åringen för brottet i Växjö tingsrätt.

– Enligt målsäganden har 25-åringen genomfört en våldtäkt och utfört oralsex på honom, säger åklagaren Emma Berge till SVT Nyheter.

Samtidigt åtalas mannen för en rad andra övergrepp mot barn. Många av dem har ägt rum i Ljungby kommun, där mannen tidigare varit anställd på en skola. Enligt åtalet ska han där ha filmat sju olika barn i ett omklädningsrum.

Mannen misstänks även ha fått ett flertal barn runtom i landet att skicka nakenbilder på sig själva. Totalt är 14 målsägande inblandade.

Enligt P4 Jönköping har mannen gjort vissa medgivanden. Däremot nekar han till våldtäkten på Dreamhack. Rättegången inleds den 21 augusti.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load