Åklagaren utesluter inte att fler personer än den häktade mannen från Mullsjö kan vara inblandade i dubbelmordet utanför Mantorp. Foto: Andreas Schander

Dubbelmordet: Polisen jagar flera mördare

Utredningen av sommarens dubbelmord utanför Mantorp fortsätter med oförminskad styrka. Förundersökningsledaren, kammaråklagare Helene Gestrin utesluter inte heller att det kan vara flera personer inblandade än den nu häktade mannen från Mullsjö.

Det har nu gått nästan sex månader sedan det fasansfulla dubbelmordet på en gård utanför Mantorp upptäcktes. En tidigare ostraffad man i 25-årsåldern sitter häktad men kammaråklagare Helene Gestrin, som leder själva förundersökningen, utesluter inte att det även kan ha varit flera gärningsmän inblandade.

– Vi arbetar med två olika hypoteser och den ena är att det är en mans verk. Den andra att det kan ha varit flera personer på platsen som på ett eller annat sätt deltog i mordet. Vi får hela tiden in olika svar och analyser från NFC (Nationellt Forensiskt Centrum) och utredningen pågår med full styrka, säger Gestrin till News.

Enligt åklagaren är nu målsättningen att väcka åtal i ärendet någon gång efter jul.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

-----

No more pages to load