Temabild. Foto: Mattias Landström

Flera skadade i frontalkrasch

Två personer har förts till sjukhus efter en frontalkrock på Mullsjövägen strax utanför Habo. Polisen har inlett en brottsutredning och beslagtagit fordonen.

Det var strax före halv fem på måndagseftermiddagen som en kraftig bilkrock inträffade på länsväg 819 mellan Habo och Mullsjö.

Enligt polisen var två personer inblandade i olyckan, en man i 50- respektive 70-årsåldern. Båda fördes med ambulans till sjukhus. En av de olycksdrabbade avled senare av sina skador.

I samband med räddningsarbetet rådde totalstopp i trafiken. Strax efter klockan 17 släpptes trafiken på växelvis. I samband med bärgningsarbetet stängdes vägen av på nytt.

Polisen har nu inlett en utredning om vårdslöshet i trafik. Båda bilarna kommer att beslagtas för en teknisk undersökning.

Det besvärliga väglaget under måndagen har lett till ett stort antal trafikolyckor runtom i länet. Polisen har under dagen gått ut och uppmanat trafikanterna att anpassa sitt körsätt efter väglaget.

Personbil totalförstörd i krasch: ”Riktigt skrotad”

Här kan du följa trafikläget just nu

Om du tagit bilder så mejla dem gärna till press@jkpgnews.se. Obs! Stör inte på olycksplatser och ta inga onödiga risker.

 

-----

No more pages to load