Foto: Mattias Landström

Mordet på kvinnan: Ljud gjorde mannen rasande

26-åringen som erkänt mordet i Vetlanda ska ha haft en infekterad konflikt med den 21-åriga kvinnan, uppger Aftonbladet.

– När hon gick över golvet så följde han hennes fotsteg och slog i taket efter varje steg, säger en vän till kvinnan till tidningen.

Det var på tisdagsmorgonen som polisen larmades till en bostad i Vetlanda. På platsen hittades en död 21-årig kvinna och hennes svårt skadade 24-åriga syster. En 26-årig man greps på platsen. Den misstänkte 26-åringen ska ha erkänt mordet på onsdagen, skriver Aftonbladet.

Kvinnan och mannen var enligt uppgift grannar och har haft en infekterad konflikt, berättar en vän till den mördade 21-åringen.

– Hennes granne har varit väldigt jobbig. Han har tagit något hårt tillhygge och slagit i taket när han hört ljud från ovanvåningen. Det räcker att man skrattar för att han ska reagera, säger vännen till Aftonbladet.

– Jag blev vittne till det själv när jag var hos henne. När hon gick över golvet så följde han hennes fotsteg och slog i taket efter varje steg.

Den misstänkte mannen ska vara väldigt känslig för ljud och burit öronproppar när den 21-åriga kvinnan försökte prata med honom, enligt källor till Aftonbladet.

Klättrade in genom fönstret

I samband med det misstänkta mordet ska 26-åringen klättrat in genom fönstret och knivhuggit 21-åringen till döds med ett stort antal hugg, skriver Aftonbladet och hänvisar till obekräftade uppgifter.

Ung kvinna hittad död – man anhållen

Vetlandakvinnan höggs ihjäl – spelade för hög musik

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load