Arkivbild. Foto: Mattias Landström

Kilometerlånga köer på E4 efter olyckor

På fredagseftermiddagen har det uppstått kilometerlånga köer på E4 genom Jönköping efter två olyckor på kort tid i höjd med A6.

Vid 15-tiden inträffade en singelolycka på Odengatan, nära avfarten från E4. Enligt räddningstjänsten rörde det sig om en avåkning.

Tre personer ska ha färdats i bilen. Skadeläget är oklart.

Strax innan halv fyra på eftermiddagen kom ett nytt larm, den här gången om en lastbil som fått haveri under bron vid A6 på E4.

– Det var varmgång i ett hjulhus. Nu är den lastbilen förd åt sidan, så den ska inte påverka trafiken. Däremot har vi fått uppgifter om att det skulle finnas en ytterligare en lastbil på samma sträcka som har svårt att ta sig fram och orsakar köer norrifrån, säger räddningstjänstens inre befäl Håkan Joakimsson.

Vid 17-tiden var det fortfarande kilometerlånga köer i södergående riktning, hela vägen mellan Huskvarna och A6. Enligt Trafikverkets senaste prognos beräknas störningarna på platsen pågå fram till klockan 18.

Här kan du följa trafikläget just nu

Om du tagit bilder så mejla dem gärna till press@jkpgnews.se. Obs! Stör inte på olycksplatser och ta inga onödiga risker.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load