Foto: Läsarbilder, Sara Andréasson Fäldt Foto: Läsarbild, Sara Andréasson Fäldt Foto: Läsarbild, Sara Andréasson Fäldt Foto: Läsarbild, Sara Andréasson Fäldt Foto: Läsarbild, Sara Andréasson Fäldt Foto: Läsarbild, Sara Andréasson Fäldt

Trafikverkets mardrömsprognos efter E4-kaoset – se bilderna

På måndagseftermiddagen uppstod totalstopp i trafiken på E4 i höjd med Huskvarna. Enligt senaste prognosen kommer trafiken vara avstängd fram till tisdag morgon.

Det var vid halv fyra-tiden på måndagseftermiddagen som en lastbil råkade ut för en allvarlig olycka på E4 i höjd med Huskvarna. En som körde i norrgående riktning välte över på södergående sida.

Olyckan ledde till totalstopp i båda riktningar. Enligt den senaste prognosen från Trafikverket kommer vägen vara avstängd i södergående riktning fram till tisdag morgon. I norrgående råder begränsad framkomlighet.

Vid 17-tiden på eftermiddagen pågick arbetet med att få loss de trafikanter som fastnat i de köer som bildats nära olycksplatsen. En hjullastare skickades till platsen för att skyffla undan det som låg på vägen.

– Vi jobbar på högtryck, både vi, räddningstjänsten och trafikledningen med att få bort godset från vägen, säger polisens presstalesperson Åsa Willsund.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load