Två personer misshandlades på McDonalds vid jordbrorondellen. Foto: Mattias Landström/Carl-Cedric Persson

Två till sjukhus efter misshandel på McDonalds – fyra gripna

Tre personer misshandlades på McDonalds på Jordbron i Jönköping natten mot måndagen. Fyra personer har gripits.

Det var vid 4-tiden natten mot måndagen som tre personer blev misshandlade på McDonalds på Jordbron i Jönköping. Två av dem, som är i 20-25-årsåldern, fick föras till sjukhus med skador i ansiktet. De uppges inte vara allvarligt skadade.

“Hade blod på händerna”
Efter misshandeln försvann de misstänkta gärningsmännen med bil, men en polispatrull som var på väg till platsen stoppade fordonet i Huskvarna. I bilen satt fyra personer som enligt polisen misstänktes ha varit inblandade i misshandeln. Det rör sig om fyra män i övre tonåren och en i 20-årsåldern.

– Vi hade fått uppgifter om att de misstänkta gärningsmännen hade lämnat platsen i bil. Det fanns någonstans ett tränat polisöga som kände att man behövde stoppa fordonet. Det visade det sig att en av dem hade blod på händerna , och därmed kunde de sättas i samband med misshandeln, säger polisens presstalesperson, Björn Öberg, till News.

Vet ni bakgrunden till misshandeln? 

– Nej, vi vet ännu inte om det inträffade spontant på platsen eller om det var planerat möte. Ärendet ligger hos utredaren och nu väntar förhör.

-----

No more pages to load