4 steg till den perfekta granen

Snart är julen här och i de flesta hemmen pyntas det för fullt. Julgranen är en central del i julfirandet. Satsa på att pynta granen stilrent i år och lägg till en personlig touch för ett perfekt resultat.

1. Julgransfoten har följt med i alla tider men det är nu dags att lägga den på vinden. Ersätt den traditionella julgransfoten med en hink av plåt. Ställ granen i hinken och fyll den med stenar för att hålla den stadig. Ett trendigt alternativ till hinken är julgranskorgen. Korgen ger ett mjukt intryck och skapar en mysig stämning i hemmet. När granen står stadig är det dags att pynta den.

2. Julgranar pyntas ofta i många olika färger. Undvik alla färgglada detaljer och fokusera istället på att pynta granen med vita och silverfärgade julgranskulor. Om du vill ha något mer än vitt och silver kan du addera genomskinliga julgranskulor. Fyll de genomskinliga kulorna med olika föremål. Ett tips är att lägga fotografier av familjemedlemmar i julgranskulorna. Det gör pyntet roligt och personligt.

3. Julgranen är som vackrast när den lyser. Använd enkla ljusslingor och se till att de täcker hela granen.

4. Avsluta ditt pynt med en silvrig eller vit stjärna på toppen.

-----

No more pages to load