Här är två av artiklarna som redan nu finns på JKPG Bostad.

Jminis nya satsning: Jönköpings enda bostadssajt

Har du sett smygstarten?

Jmini lanserar nu ännu en satsning: JKPG Bostad. Här kommer du att kunna följa allt om bostäder, inredning och hemmafix.

 

Redan nu finns artiklar och annonser på sidan JKPG Bostad, som du hittar genom att klicka på ”Bostad” i menyn eller genom att skriva in jkpgbostad.se.

Sajten är ett samarbete mellan Fastighetsbyrån i Jönköping, som är en del av Sveriges största mäklarföretag, och Jmini.

På JKPG Bostad kommer det att finnas vanliga redaktionella artiklar om allt som har med byggen, stadsplanering, bostäder, inredning att göra. Men sajten kommer också att innehålla många så kallade nativeartiklar.

Samarbeten med företag

– Native är artiklar som görs på uppdrag av och i samarbete med företag, förklarar Jminis vd Mats Ottosson.

– Dessa är tydligt annonsmärkta men innehållsmässigt håller de mycket god journalistisk kvalitet.

Nativeannonsering har varit en trend de senaste åren i mediebranschen. Undersökningar visar att denna typ av marknadsföring tas väl emot av läsarna, och samtidigt ger annonsörerna mycket gott resultat.

– Vi satsar mycket på denna typ av annonsering, säger Mats Ottosson. Native är ett utmärkt sätt för företag att kommunicera med kunder på ett informativt och lättillgängligt sätt.

Populära hos läsarna

– När vi tittar på läsarbeteenden ser vi tydligt att nativeartiklarna är populära, de klickas väldigt mycket.

JKPG Bostad öppnades för läsarna under torsdagen. Redan nu finns spännande innehåll på sajten – och mycket kommer att hända närmaste veckorna.

– Alla bor, därför är ämnet extra intressant. Vi vill så klart ge våra läsare så mycket som möjligt av det som berör dem.

 

-----

No more pages to load