Annons

Catharina Pölder på Fastighetsbyrån och Åsa Andreasson på Kreativa Kvadrat samarbetar kring ett projekt för att skapa drömhem i Dunkehalla. Bostäderna som byggs har ett fint läge och närhet till det mesta. Dunkehalla är ett av Jönköpings vackraste områden med fantastisk utsikt. Skandinavisk stil - en av de tre grundstilar som man kan få hjälp med av Åsa Andreasson på Kreativa Kvadrat.

Mäklaren Catharina: Nu skapas Jönköpings drömhem!

I ett av Jönköpings attraktivaste områden byggs nu sju nya bostäder. Fastighetsbyrån har tillsammans med Kreativa Kvadrat tagit fram ett spännande koncept – helt nytt för Jönköping.

– Vi vill skapa ett hem som man verkligen längtar hem till, förklarar mäklaren Catharina Pölder.

 

 

Det är fem radhus och två lägenheter som byggs i Dunkehalla. Sju boenden i ägandeform med fantastiskt läge och utsikt. Byggfirman Blue Wall har valt att samarbete med Catharina Pölder på Fastighetsbyrån och Åsa Andreasson på Kreativa Kvadrat i detta projekt.

– Jag tror att Bluewall valde att arbeta med oss för att jag och Åsa har en spännande idé som vi tror hårt på, berättar Catharina.

Trendigt att vara hemma

Catharina och Åsa förklarar att idén kom till eftersom de har märkt att många vill ha hjälp att skapa sitt drömhem. I detta hektiska samhälle så är det trendigare än någonsin att vara hemma. Och där vill man trivas. Hemmet ska vara funktionellt och vackert.

– Problemet är att de flesta människor har så mycket omkring sig. Man orkar och hinner inte tänka på allt. Där kommer jag in, säger Åsa på inredningsföretaget Kreativa Kvadrat.

Olika stilar

När man köper ett boende i detta nybygge så ingår det att Åsa hjälper till att hitta den stil som passar var och en själv bäst. Det kommer att vara tre grundstilar:

Skandinaviska stilen – kännetecknas av nordisk tidlös design med naturmaterial som trä, linne, ull och läder. Möblerna består av ljusa träslag som ask och björk. Färgskala i jordnära färger med inspiration från naturen.

Klassiska konceptet – utstrålar en modern, elegant och flott känsla. Materialvalen är ljusa och inredningsdetaljerna består exempelvis av glas, mässing, marmor och sammet. Färgskalan är ljus och fräsch.

Trendigt och rustikt – materialvalen är något ruffare och består av betong, sten, järn och rostfritt. Träslag och färgskala är mörkare och innehåller mustiga toner.

Matkasse och städhjälp bara början

Det som ingår är att Åsa Andreasson kommer hem till köparen, de sätter sig ner för att se vilken stil de har idag och vad de har för önskemål. Vill man sedan ha ännu mer hjälp så kan man få det.

– Det kommer mer och mer att man önskar hjälp. Matkasse och städservice är bara en början tror jag. Man är på jobbet och gör det man själv ska men önskar avlastning med annat. När man är ledig vill man vara ledig, säger mäklaren Catharina.

Åsa samarbetar idag med Fastighetsbyrån genom att hjälpa säljare med sin bostad inför fotografering och visning. Det är också vanligt att hon är med och inreder den nya bostaden. Projektet i Dunkehalla är ett nytt sätt för Fastighetsbyrån och Kreativa Kvadrat att samarbeta.

– Ett fantastiskt inspirerande projekt där jag skulle vilja flytta in själv, förklarar Åsa.

Fakta

Antal bostäder: 7, varav 5 radhus och 2 lägenheter

Läge: Dunkehalla i Jönköping

Säljstart: December 2017

Intresseanmälan: catharina.polder@fastighetsbyran.se

End of content

No more pages to load