Foto: Hanna Sjöberg Erik Andersson, Viktor Ejdsell och Christoffer Persson skrev autografer. Foto: Hanna Sjöberg Michael Nygren och Maria Wictoran på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Foto: Hanna Sjöberg

Nya lokaler firades med HV och tårta

På fredagen hade Länsförsäkringar Fastighetsförmedling invigning av sina nya lokaler på Barnarpsgatan. 

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Jönköping har flyttat till nya lokaler på Barnarpsgatan. Under fredagen hölls en officiell invigning med bland annat autografskrivning av HV71, ansiktsmålning för barnen, utlottningar och tårta.

– Den största fördelen är att få allt under samma tak, både bank och försäkring, säger Maria Wictoran. Hon driver Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Jönköping tillsammas med Michael Nygren. 

Flytten innebär alltså att Länsförsäkringar och Länsförsäkringar Fastighetsförmedlingen nu är i samma lokaler, istället för på olika sidor gatan som de var förut.

– De här lokalerna är mer intima vilket är en stor fördel, i vår förra lokal var det väldigt utspritt och för stort. Det innebär mer fart och fläkt här inne, och snabbare beslut till kunderna, säger Michael Nygren. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load