Foto: Pressbild

Här är nya restaurangsatsningen i city

Restaurangutbudet i Atollen växer. Under våren öppnar den italienska restaurangen Ciro på området. Det är ett nytt casual dining-koncept som enligt ägarna inte går att hitta någon annanstans  i Jönköping i dag.

Bakom satsningen står bröderna George och Nahir Kavakciouglu. George är en välkänd profil inom Jönköpings restaurangbransch som sedan tidigare driver caféerna Coffehouse by George och sushirestaurangen Tokyo 18. Även Nahir har mångårig erfarenhet av restaurangbranschen och återförenas nu med sin bror i Jönköping. Tankarna på att göra något tillsammans har länge funnits för bröderna och nu förverkligas deras planer.

– Detta är en dröm som går i uppfyllelse. Vi har utvecklat ett koncept med inspiration från Neapel och vi är helt övertygade om att Jönköping kommer att gilla det, säger George, i ett pressmeddelande.

– Ciro är en italiensk restaurang med noga utvalda råvaror. Hos oss får du uppleva hur den napolitanska pizzan blir till. Du får vara med när antipasti, pastan och salladen byggs. Vi har en kompromisslös hållning vad gäller inredning, atmosfär, service och matupplevelsen, berättar Nahir.

Bröderna är överens om att läget i Atollen, utmed Munksjön, är perfekt för deras restaurangsatsning.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load