Här öppnar Jönköpings nya karaokekrog

Anniholm music & thai-restaurant. Det är namnet på Jönköpings senaste krogsatsning. Karaoke-restaurangen öppnade nyligen i Wrapped burrito bars gamla lokaler på Öster.

Som JKPG News var först med att berätta för en dryg månad sedan har restaurangkedjan Wrapped burrito bar valt att lägga ned sin verksamhet i Jönköping. Men det dröjde inte lång tid innan en ersättare var klar.

Den 1 februari öppnade karaoke-restaurangen Anniholm music & thai-restaurant i lokalerna på Smedjegatan. Ägaren Annie Anniholm har valt att satsa på ett renodlat thailändskt koncept. Tanken är att det ska skilja sig från de asiatiska restaurangkonkurrenter som serverar en blandning av exempelvis thailändskt, kinesiskt och vietnamesiskt.

– Vi vill göra en riktig thaimat som smakar likadant som hemma i Thailand, säger Annie Anniholm till JKPG News.

En del av konceptet bygger också på att anordna karaokekvällar i restaurangen. Idén kommer ifrån att restaurangägaren själv har en bakgrund som sångerska.

– I Asien är det populärt med karaoke, men det finns ganska få karaoke-restauranger här i Sverige. Så därför tänkte jag: varför inte börja med det här?

Anniholm berättar att hon tidigare drivit bland annat restaurang och internetcafé i Thailand. Den nya satsningen i Jönköping är tänkt att fungera som ett pilotprojekt för konceptet. Planen är sedan att expandera och öppna likadana restauranger på fler orter.

Nu lämnar restaurangkedjan Jönköping city

-----

No more pages to load