Jon Espeset öppnar upp för stand-up. Foto: Arkivbild.

Krogkungens nya humorsatsning – tar eliten till Jönköping

Den framgångsrike krögaren och restaurangägaren Jon Espeset slutar aldrig att överraska – nu tar han hit Sveriges kändaste komiker som under året uppträder på Comedy Club på Harrys i Jönköping.

Först upp på scenen blir Peter Wahlbeck och Filip Hjelmer. Någon helg senare kliver Anna-Lena Bergelin upp och under sammanlagt tre lördagar kommer ytterligare en bunt av Sveriges största komiker att  uppträda på Harrys. Om de första uppträdandena går hem är Espesets plan att fortsätta med att ta hit de bästa komikerna. Johan Glans är en av giganterna som Espen hoppas få hit under året.

– När vi gör saker gör vi det på riktigt. Vi kommer att sälja biljetterna till ett förmånligt pris i början för att så många Jönköpingsbor som möjligt ska få chansen att uppleva äkta stand-up comedy, säger Harrys ägare Jon Espeset.

Jon Espeset. Foto: Carl-Cedric Persson

Förutom att det bjuds på stand-up från eliten hoppas Espeset att genom sitt initiativ kunna hitta lokala talanger i samband med öppnandet av Comedy Club.

Bar- och supébiljett

För den som vill njuta av stand-upen och hänga i baren med en öl kostar en barbiljett 150 kronor. Den som också vill äta en bit mat i samband med uppträdandet erbjuds sittning med supé.

Först ut att att stå på scenen den 17 mars är Peter Wahlbeck. Under samma kväll uppträder även Filip Hjelmer. Därefter övergår standupfesten till ett helnattsfirande av Saint Patrick’s day, med irländsk musik, irländsk öl och mat.

fakta

Vad: Harrys Comedy club, Jönköping.

När: Lördag 17 mars kl 18:00.

Vem: Först ut är Peter Wahlbeck & Filip Hjelmér.

Pris: Barbiljett: 150 kronor. Supébiljett: 400 kronor.

Komikerna som väntas uppträda på Harrys under 2018:

Peter Wahlbeck

Johan Glans

Anna-Lena Brundin

Messiah Hallberg

Ann Westin

Evelyn Mok

Josefin Johansson

Christoffer Appelquist
Robin Paulsson
Hasse Brontén
Jan Bylund

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load