Modebutiken Trend har drivits av Marcus Börjesson och Désirée Leander. Foto: Mattias Landström

Nu säljs hyllade modebutiken i city

För ganska precis ett år sedan flyttade modebutiken Trend från Väster till Öster. Nu är verksamheten till salu.

– Det är klart att det känns inom mig att behöva ta det här beslutet, säger ägaren Marcus Börjesson till JKPG News.

Under början av 2018 har skett ett flertal verksamhetsförändringar på centrala Öster i Jönköping. kring Lantmätargränd och Smedjegatan. På kort tid har Teliabutiken, Kahls, Wrapped burrito bar och Bagelle väskboutique bestämt sig för att lämna området. Samtidigt har karaokekrogen Anniholm music & thai-restaurant och Jive tillkommit.

Nu har modebutiken Trend på Lantmätargränd valt att lägga ut sin verksamhet till försäljning. I det här fallet är det hälsoskäl som ligger till grund för beslutet. Butiken har drivits av paret Marcus Börjesson och Désirée Leander.

– Jag kan av personliga skäl inte gå in på vilka hälsoskäl det gäller. Men jag som ägare har tagit det här beslutet att sälja verksamheten, säger Marcus Börjesson till JKPG News.

Modebutiken startade i Jönköping 2015 och låg tidigare på Barnarpsgatan. I mars förra året gick flyttlasset till de nuvarande lokalerna på Lantmätargränd.

Trend är inriktad på en bred målgrupp inom damkläder. År 2016 utsågs butiken till ”årets modebutik tjej” av Nöjesnytt Jönköping. Ägaren Marcus Börjesson utsågs dessutom till ”årets citymedarbetare 2017” av Jönköping City. Tanken är nu att butikskonceptet ska leva vidare med en ny ägare.

– Det här är ingenting som vi kommer skynda med på något sätt, utan jag vill hitta den rätta ägaren. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill ta över butiken och driva den vidare, säger Börjesson.

Populär klädbutik flyttar: ”Passar oss jättebra”

 

 

-----

No more pages to load