Annons

I Jönköping city har julen startat. Martina Andersson, Helena Malm och Jesper Lidhjelm Steén på Jönköping City arbetar med att sprida julstämning. Vinterbelysning, julmusik och pyntade skyltfönster skapar en härlig julstämning i city. Annelie Bodarve på Klippcenter tipsar om ett presentkort som julklapp. Det kan nyttjas både i salongen, butiken och hos deras hudterapeut eller massör. Elin Svensson på Åhléns berättar att de har många fina julklappserbjudanden. Många verksamheter i city pyntar sina skyltfönster inför julen.

Supermys: Nu börjar härliga julen i city

I Jönköping city har julen startat. Med vinterbelysning, julmusik och pyntade skyltfönster har en härlig julstämning spridit sig.

– Det ska vara mysigt att julshoppa i city, säger Helena Malm som är marknadsansvarig på Jönköping City.

Helena berättar att vinterbelysning pryder staden. Det i kombination med julmusik som spelas på gatorna skapar en härlig julkänsla.
Även barnen får njuta av den härliga julstämningen. Varje lördag och söndag fram till 23:e december mellan 13 och 15 kan barnen träffa tomten. Han sitter i Brostugan och tar emot barnens önskelistor. Barnen som lämnat en önskelista är dessutom med och tävlar om julklappar.

– Tomten i Brostugan är ett populärt inslag. Det är roligt för barnen att få träffa tomten i förväg, säger Helena Malm.

Hela staden engagerad

Jönköping City arbetar inte ensamma för att sprida julstämning. Även verksamheterna engagerar sig. Butikerna pyntar sina skyltfönster och många har specialerbjudanden inför julen. Flera kaféer erbjuder tomtelatte och bakelser som hör julen till. Restaurangerna sprider julstämning genom att servera julbord och desserter.
Tillsammans skapar de en stämning som berör alla sinnen.

– Vi arbetar tillsammans för att skapa julkänsla i city, förklarar Helena Malm.

Dessutom har Jönköping City tillsammans med verksamheterna en julkalender på Instagram. Där har man chans att vinna fina priser varje dag.

Generösa öppettider

Veckan innan julafton har de flesta butikerna öppet extra länge. Tanken är att alla ska hinna köpa julklappar. Butikerna i city har då öppet mellan kl 10-19 och dagen innan julafton kl 10-16.

Många butiker är fyllda med fantastiska julerbjudanden. Klippcenter är en verksamhet i city som har fina julklappar att erbjuda.

– Vi har flera trevliga julklappserbjudanden både i klädbutiken och i salongen. Den perfekta julklappen är ett presentkort som du kan nyttja i verksamhetens olika avdelningar. Presentkortet kan användas i salongen, butiken eller hos vår hudterapeut och massör. En julklapp som gör dig fin från topp till tå, förklarar Annelie Bodarve som är frisör på Klippcenter.

Även Åhléns har härliga erbjudanden varje dag fram till jul.

– Vi erbjuder olika presentboxar som just nu är populära. Vi har även en julkalender full av erbjudanden varje dag som passar alla. Det är fina grejer till kanonpriser, säger Elin Svensson som är butikssäljare på Åhléns.

Fakta

Vad: Julstämning i city

Öppettider butiker: Kl 10-19 och dagen innan julafton kl 10-16

Missa inte: Tomten i Brostugan

Tips: Följ Jönköping Citys julkalender på Instagram

End of content

No more pages to load