Petter Stordalen och Dennis Persson. Foto: privat

Jönköpingskille tilldelades exklusiv utmärkelse

Dennis Persson, 20, är hotellmedarbetare på Clarion Collection Hotel Victoria i Jönköping. I fredags fick han ta emot utmärkelsen Service hero of the month av Petter Stordalen under ett exklusivt möte i Oslo.

– Det är en fantastisk bekräftelse, säger Dennis Persson.

Tillsammans med 18 andra hotellmedarbetare, handplockade från 50 olika hotell i norden, kallades Jönköpingskillen Dennis Persson till ett möte i Oslo i fredags för att mottaga utmärkelsen Service hero of the month. Diplomet delades ut av ingen mindre än den norske hotellmagnaten Petter Stordalen.

Dennis Persson berättar för Jmini att det var hans chef på Clarion Collection Hotel Victoria som nominerade honom till utmärkelsen.

Dennis har jobbat med kök och servering på hotellet i fem år och säger att han ”trivs som fisken i vattnet”.

– Jag har haft turen att hamna på en fantastisk arbetsplats med en chef som tog emot mig som praktikant, endast 15 år gammal. Jag vill verkligen tacka min chef för den här möjligheten, säger Dennis Persson.

I nomineringen står det bland annat att Dennis är en person som sätter jobb och service högst upp på prioriteringslistan. Han beskrivs även som arbetsplatsens ”gubbe i lådan” som alltid bjuder på det extra smilet.

– Det är viktigt att se gästen, ta sig tid för gästen och att kämpa och aldrig ge upp. Framförallt är det viktigt att tro på sig själv.

 

-----

No more pages to load