Lärarvikarien Oskar Sandgren ställs inför gymnasiestudenten Robin Andersson i kvällens program av Gladiatorerna. Foto: privat

Ikväll kämpar Oskar mot gladiatorn Hero

Ikväll kan vi se Huskvarnakillen och lärarvikarien Oskar Sandgren, 25, kämpa mot bland andra gladiatorn Hero i TV4:s Gladiatorerna.

Som Jmini skrev om för några veckor sedan hittar vi en lokal förmåga bland årets deltagare i Gladiatorerna.

Oskar Sandgren har sökt till programmet flera säsonger tidigare utan att komma med. Men den här gången hade han vad som krävdes och valdes därmed ut bland drygt 7 000 sökande.

– Min styrka är att jag är ganska så allround, jag har explosiviteten, snabbheten och kroppskontrollen. Men även armstyrka, berättade Oskar Sandgren, i en tidigare intervju med Jmini.

Han påpekade då att grenarna i Gladiatorerna ser mycket lättare ut i tv än vad de är i verkligheten.

– Alla som är med är verkligen jättetränade.

I kvällens program ställs han inför gymnasiestudenten Robin Andersson. Hur det hela slutar återstår att se. Men Oskar Sandgren har redan avslöjat att han råkar ut för en oväntad incident i en av grenarna.

– Mina byxor slits sönder i en gren. Det gick lite vilt till. Efter grenen kom gladiatorn fram till mig och sa ”här, du saknar den här biten”. Och då såg jag att jag hade ett stort hål i byxorna.

-----

No more pages to load