Issa Iskander. Foto: Mattias Landström

Issa Iskander drabbad av cancer

Husqvarna FF:s sportchef Issa Iskander har drabbats av cancer. Det berättar den välkände idrottsprofilen i en intervju med Jönköpings-Posten.
   – Om jag har några år kvar att leva eller bara ett par månader går inte att säga, berättar Iskander för tidningen.

Nyligen fick Husqvarna FF:s sportchef Issa Iskander beskedet att han drabbats av cancer. På fredagen gick den välkände idrottsprofilen ut med det i en intervju med Jönköpings-Posten.

– Det är en aggressiv cancer som sitter i den övre delen av kroppen. Jag vet inget om framtiden. Just nu finns det inget att sätta emot, mer än cellgifter. Om jag har några år kvar att leva eller bara ett par månader går inte att säga, berättar han för tidningen.

Iskander ska ha fått beskedet för en vecka sedan, efter att ha känt sig dålig under en längre tid. Nu väntar cellgiftsbehandling under två månader. Under tiden kommer HFF-tränaren Mohammed Ali Khan ta över flera av Iskanders arbetsuppgifter.

– Behandlingen börjar på måndag och de kommer att göra allt för att komma åt cancern. Det kommer att bli en tuff kamp och det är stora risker. Men jag har bestämt mig för att kämpa, säger Iskander.

-----

No more pages to load