Foto: pressbild

Överraskad Huskvarnapappa blev mångmiljonär i helgen

En man i 45-årsåldern från Huskvarna fick en trevlig överraskning när telefonen ringde på lördagskvällen. Han hade nämligen vunnit tre miljoner kronor på Keno.

– Det går inte att förstå, men framtiden ser ljus ut ekonomiskt kan jag säga, säger mannen som vill vara anonym.

Det dagliga nummerspelet Keno genererade på lördagen en miljonvinst till en Huskvarnabo. En rad på Kenonivå 10, tio spelade nummer av 20, som fanns med på ett spelkvitto fem spelade rader gav en vinst på tre miljoner. Miljonspelet var inlämnat via internet och kostade totalt 50 kronor.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, startade direkt på lördagskvällen att via telefon söka mannen, i 45-årsåldern, som lämnat in spelet. Vid 20.30 svarade en glad man i Huskvarna, där jublet slog i taket när miljonvinsten blev verklighet.

Så här reagerade mannen, enligt ett pressmeddelande från Svenska Spel:

– Hallå, här har det varit full rulle hela dagen! Vi har haft barnkalas men nu börjar det lugna ned sig, vad ville du då?

– Va! Svenska Spel? Keno!? Ja just det, jag lämnade in ett par rader till idag! Har jag vunnit något eller?

– Hade jag tio rätt!? Det är ju en miljon i vinst då!? Men vänta Kung Keno då? Nummer 15 hade jag ju, men det är ju helt underbart då har jag ju vunnit tre miljoner.

– Nu jublar hela familjen här i bakgrunden, för det här är ju helt underbart! Vilken lördag! Först kalas och sedan det här… Man kan inte riktigt fatta detta, men det är verkligen roligt.

– Det var inte länge sedan vi vuxna i familjen planerade ekonomiskt för framtiden och nu har vi plötsligt tre miljoner på väg in på kontot. Det går inte att förstå, men framtiden ser ljus ut ekonomiskt kan jag säga. Hahaha, härligt!

De nyblivna Kenomiljionären i Huskvarna önskar vara anonym.

-----

No more pages to load