Arvid Sandgren som Zlatan i Melodifestivalen Foto: print screen

Brödernas Zlatan-parodi har setts av över en halv miljon

Huskvarnaborna Oskar Sandgren, 26, och Arvid Sandgren, 20, har fått en hel del uppmärksamhet för sin parodi på Zlatan som gör covers på några av årets populäraste Melodifestivallåtar. Youtube-videon har i skrivandets stund 600 904 visningar.

– Det är kul att driva med honom för att han är ju en sådan personlighet, säger Oskar Sandgren.

Bröderna Sandgren har omkring 500 videoklipp på sin Youtube-kanal där de samlar allt från akrobatik och äventyr till komedier, parodier och vloggar. Men deras senaste klipp på “Zlatan i Melodifestivalen” tycks engagera besökarna extra mycket. Efter bara tre veckor har videon över 600 000 visningar.

– Vi har bytt ut delar i låttexterna så att de bara handlar om Zlatan. Vi trycker lite extra på det här med att han själv tycker att han är väldigt bra, säger Oskar Sandgren.

Att göra parodier på Zlatan i Melodifestivalen har blivit lite av en tradition berättar bröderna. Arvid sjunger och Oskar skriver de flesta av texterna.

Den här gången har bröderna valt ut sju av de populäraste låtarna från årets Melodifestival. Gruppen Det Vet Du´s låt Roadtrip blir exempelvis Det Vet Zlatan med låten Privatjet.

Varför Zlatan?

– Jag vet inte… för du är ju inte jättebra på att härma honom, säger Oskar Sandgren vänd mot sin lillebror och fortsätter:

– Men det är kul att driva med honom för att han är ju en sådan personlighet.

Nu ser duon fram emot att utöka sitt utbud av Zlatan-parodier.

– Nästa gång får det bli Zlatans Per Gessle-låtar och sen vore kul att göra Zlatans rockklassiker, säger Oskar Sandgren.

Hur lång tid tog det att göra klippet?

– Den här Zlatan-video tog kanske två dygn att göra. Bara redigeringen tog en dag, säger Oskar Sandgren.

Kommer ni alltid bra överens?

– För det mesta gör vi det. Vi har samma humor så vi tycker alltid att våra texter blir bra. Vi sitter ju själva och skrattar åt det vi gör, säger Arvid Sandgren.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load