Lisa "LYSA" Jönsson är aktuell med den nya singeln Sober. Foto: pressbild

Paradise hotel-Lisa släpper singel

För tv-tittarna kanske Lisa “LYSA” Jönsson känns igen från årets upplaga av Paradise Hotel, men Jönköpingstjejen är även musiker och nu släpper hon sin andra singel på ett storbolag.

Lisa Maria Jönssons musikaliska rötter sträcker sig till hemstaden Jönköpings gospelkörer där hon började sjunga redan som 7-åring. Hon visste tidigt att det var musiken som hon ville satsa på och för två år sen bytte hon därför Jönköping mot Stockholm.

När möjligheten att medverka i tv-programmet Paradise hotel dök upp såg hon sin chans till att exponera sig själv för att få fart på sin musikkarriär.

– Jag har länge vetat att det är musik som jag vill hålla på med. Det var ett enkelt sätt att få lite publicitet, sa Lisa Jönsson till Jmini i en tidigare intervju.

Det behövdes inte mer än ett möte för att hon skulle inleda ett samarbete med Moon Man Records och hennes första inspelning blev att lägga vokalerna på PLUTO´s Feel the Fire – Breathe Vocal Mix. 

I slutet på mars släppte LYSA sin första singel under eget namn -Beats & Battle drums på Moon Man Records. Debuten har nära 300 000 spelningar på Spotify och plockades upp av bland andra Line of Best Fit.

Nu följer LYSA upp med nya singeln Sober som släpps i samarbete mellan Warner Music och Moon Man Records systeretikett X-records. Sober bygger vidare på soundet från Beats and Battle Drums – pop gjord för klubben.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load