Lisa Jönsson checkade ut från Paradise hotel som vinnare. Foto: pressbild

Lisa vann Paradise hotel efter finalrysare

De bildade par inför finalen. Och sedan checkade Jönköpingstjejen Lisa Jönsson och Sanel Dzubur ut från Paradise hotel som vinnare med 250 000 kronor vardera i fickan.

Finalceremonin i TV3-såpan blev en riktig rysare. Den inleddes med att de utslagna deltagarna röstade fram det par de ville se som vinnare i Paradise hotel 2017. Lisa Jönsson tillsammans med deltagaren Sanel Dzubur korades som vinnarpar framför konkurrenterna Vanessa och John. Därefter väntade nästa nervkittlande prövning – hur prissumman om en halv miljon kronor skulle fördelas.

Lisa och Sanel höll fast i sina guldkulor och paret fick därmed dela på prissumman på en halv miljon kronor.

– Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv, men det fanns aldrig någon tanke på att släppa kulan, säger Lisa Jönsson till Jmini och tillägger:

– Men jag trodde faktiskt att Sanel skulle kasta.

Prispengarna har Lisa Jönsson valt att stoppa undan i en investering.

– Jag har köpt en lägenhet här i Stockholm, säger hon.

Hur lyckades du ta dig hela vägen till finalen?

– Jag hade ingen fast partner på hela vägen. Hade man fastnat med en partner direkt så hade man blivit ett av hoten. Sen kom jag väldigt bra överens med de flesta.

Hur är din och Sanels relation i dag?

– Den är jättebra. Vi har en väldigt speciell relation. Vi är inte tillsammans men vi är inte bara vänner heller. Vi har en väldigt bra relation som förmodlingen ingen i världen skulle förstå sig på förutom jag och han.

Hur har det varit att hålla vinsten hemlig i ett helt år?

– Det har varit skitjobbigt, men å andra sidan så vet man att det är värt det. Det var jobbigast de två första månaderna.

Vilket är ditt bästa minne från Paradise hotel?

– Det är nog vinsten. När man har gått igenom hela den där skiten och får stå där i slutet och får något för det. Sen är ju hela grejen en upplevelse i sig, men det känns lite extra positivt att få 250 00 kronor för det.

Satsar på musiken

– Nu satsar jag fullt på musiken. Det är superkul.

I fredags släppte Lisa Jönsson sin andra singel Sober i ett samarbete mellan Warner Music och Moon Man Records systeretikett X-records. Sober bygger vidare på soundet från hennes första singel Beats and Battle Drums – pop gjord för klubben. I sommar väntar dessutom en hel del livegig.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load