Nästa vecka är det premiär för festkonceptet ”Dance like no one is watching” på Glädje. Foto: sfu.marcin via Flickr/Mattias Landström

Nya superfesten i Jönköping – så har du aldrig dansat förut

Nästa fredag lanseras det nya festkonceptet ”Dance like no one is watching” på Glädje i Jönköping. Konceptet bygger på att överraska besökarna med en rad oväntade inslag
   – Blir det så lyckat som vi tror att det blir så kommer vi köra en fredag i månaden. Det har varit väldigt bra gensvar, säger Daniel Schumeier på Dansarna Events, som är med att arrangerar festen.

I samarbete med Dansarna Events lanserar nu Glädje i Jönköping ett helt nytt festkoncept. Idén föddes i samband ett festarrangemang på Scandinavian Horse Show på Elmia i höstas.

– Konceptet heter ”Dance like no one is watching”, lite som att man ska få alla att släppa loss och dansa som att ingen bryr sig, säger Daniel Schumeier som är eventansvarig på Dansarna Events.

– Blir det så lyckat som vi tror att det blir så kommer vi köra en fredag i månaden. Det har varit väldigt bra gensvar. Jag tror jag har två bord kvar på bordsbokningen. Vi har ett förmingel också som börjar nio, där vi byggt upp en pianobar inne i Jolie, deras backficka. Där är hälften av biljetterna redan slutsålda.

Enligt Schumeier bygger konceptet på att överraska besökarna med en rad oväntade inslag. Arrangörerna hoppas på fullt hus, uppemot 1 000 personer.

Tanken är sedan att grundkonceptet kommer finnas kvar när festen anordnas på nytt, samtidigt som det varje gång tillförs något nytt. Schumeier tycker att Jönköping har bra utebliv på lördagar, men känner att det fattas något på fredagarna.

– Fredagar har vi känt lite att folk går på After Work och sen går de hem vid nio. Och då tänkte vi att det behövs någonting där emellan innan nattklubbarna drar i gång.

-----

No more pages to load