Temabild. Foto: Holmgrensfoto

Cateringprofilernas nya drag – storsatsar på bröllopsyra

Går du i bröllopstankar? På lördag finns det chans att inspireras när Ryds mat och Bernards konditori arrangerar en helt ny bröllopsmässa på Skinnarebo golfklubb.

Ett bröllop är för många en av livets viktigaste händelse där förberedelserna är a och o. På lördag eftermiddag anordnas en bröllopsmässa för första gången hos Ryds mat som nyligen hade premiäröppning på Skinnarebo golfklubb.

Cateringfirman Ryds mat har under de senaste åren valt att fokusera på helhetslösningar inom bröllopsfest och nyligen utbildade de tre bröllopskoordinatorer i sitt team. Bröllopsmässan är ett sätt för företaget att nå ut med sitt koncept.

– Först var tanken att vi skulle ordna ett tillfälle för provsmakning av våra tårtor för våra inbokade bröllopskunder. Men så fick vi idén att vi lika gärna kunde bjuda in lite mer folk så att det blir en större happening av det, säger Emanuel Ryd, en av arrangörerna.

Bröllopsmässan kommer hållas mellan klockan 15.00 och 18.00, och där kommer ett femtontal utställare inom blommor, catering, bröllopskläder och mycket annat som hör ett bröllop till att finnas på plats.

Besökarna kommer ges möjlighet att prata med utställarna, bolla idéer och få tips och inspiration inför den stora dagen.

– Man kommer kunna hitta rätt kläder med hjälp av Dreamwear som bland annat säljer Lars Wallin-klänningar, man kommer kunna skapa en önskelista tillsammans med Önska IK Form och se de senaste trenderna inom brudbuketter hos Blomstertid, säger Ryd.

Andra företag som kommer delta på mässan är Salong Alltid, Mimosa blommor, Holmgrensfoto, Robert Muller foto,Vox hotel, John Bauer hotel, Eventkraft, Local sound, med flera.

Dessutom kommer Ryds mat och Bernards servera smakportioner från sina bröllopsmenyer.

– Alla som är intresserade är välkomna. Vi tar inget inträde, säger Ryd.

Nu tar cateringproffsen över populära restaurangen

 

-----

No more pages to load