4 trender kring julpynt 2017

Julen är snart här igen och det är hög tid att plocka fram julpyntet för att komma i stämning. Med hjälp av fyra enkla knep kan du skapa den rätta julkänslan hemma.

1. Naturlig dekoration. Naturen är full av fantastisk dekoration som du kan pynta ditt hem med inför jul. Ett tips är granris. Sätt riset i en glasvas och ställ på bordet. Ett annat tips är att göra kransar av granris som du kan hänga i fönstret. Pynt som är både vackert och väldoftande.

2. Blommor. Bland alla tomtar och röda gardiner kan du förstärka julkänslan med blommor och växter. Inred ditt hem med julblommor såsom orkidéer, amaryllis och hyacinter. Blommor som är trendiga och doftar ljuvligt. Ett tips är att dekorera blommorna med mossa och granris för att skapa en julig känsla.

3. Julgran. För de flesta är julgranen central i julpyntet. Pynta granen med glaskulor i kombination med silverfärgade detaljer för ett stilrent resultat. Ett trendigt tips är att fylla glaskulorna med personliga detaljer såsom fotografier. Pynt som är både snyggt och mer personligt.

4. Ljus. Komplettera adventsljusstakarnas artificiella ljus med levande ljus i olika former. Gör juldekorationerna juliga genom att addera pynt från naturen. Ett tips är att dekorera ljushållare med granris och kottar. Dekoration som är vacker och värmespridande.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load