Annons

Jaklin Saado är en av de senast anställda i det framgångsrika mäklarlaget på Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping. Hon gillar teamkänslan i gänget. Anna Axelsson och Henrik Holm är två av delägarna i Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping. Nu söker de fler medarbetare till teamet. ”Det är alltid roligt att vinna priser och få uppskattning,” säger Kristian Ceylan, fastighetsmäklare, om att vinna titeln Månadens medarbetare. Det går att arbeta och få massage samtidigt. ”Fast jag brukar inte sitta här och jobba, men det är trevligt att det går,” säger Sebastian Hamark, fotograf. Svensk Fastighetsförmedling har fått flera utmärkelser och slagit diverse rekord de senaste åren. Svensk Fastighetsförmedling har fått flera utmärkelser och slagit diverse rekord de senaste åren. ”Det är utmärkt här tack vare att man får det man behöver när man ska komma igång, säger Jaklin Saado.

Chansen: Nu finns jobb i framgångsrika laget

– Att vakna varje dag och vilja träffa sina kolleger, det är ju värt allt, säger Jaklin Saado, bostadsmäklare på Jönköpings mest framgångsrika mäklarbyrå.

Men vind i ryggen söker nu Svensk Fastighetsförmedling nya medarbetare.

 

Med närmare 1.100 försäljningar av bostäder under 2017 är Svensk Fastighetsförmedling den ledande aktören på Jönköpingsmarknaden.

Uppdragen är många och det finns en anledning till att det är så.

Hjälper varandra för kunden

– Vi är måna om att hjälpa varandra i vårt arbete för att göra det bästa för kunden.

– Vårt samarbete är den springande punkten, menar Anna Axelsson.

Henrik Holm och Anna Axelsson är båda delägare i företaget och därmed delaktiga i den kultur som präglar arbetsstämningen i det öppna kontorslandskapet på Klostergatan i Jönköping.

– När vi sitter som vi gör med en sammansättning av olika åldrar och bakgrund och med olika erfarenhet är allt bara en fråga bort för att man ska få svar. Det händer någonting kul varje dag och ingen dag är lik den andra, säger Jaklin Saado.

Slår flera rekord

Företaget har fått flera utmärkelser och slagit diverse rekord de senaste åren. På kontoret är medarbetarna överens om att det är laget som fört dem hit snarare än jaget, och det i en bransch som ibland annars kan präglas av egoism.

– Hos oss finns ingen som drar iväg på de andras bekostnad. Vi vill ha lagspelare och vi tror att kollektivet är viktigt för individen och tvärtom. Vi hjälper varandra med uppdragen och vi hjälper varandra att komma igång, säger Henrik.

Jaklin kom i somras från Linköping till Jönköping och valde Svensk Fastighetsförmedling framför andra arbetsplatser just på grund av det team hon känner att hon är en del av.

”Alla hjälper till”

– Det är utmärkt här tack vare att man får det man behöver när man ska komma igång. Alla hjälper till och då menar jag alla och inte bara några enstaka, säger hon.

Och nu ska de bli fler, är det tänkt. Trots att bostadsmarknaden har gått in i en lite lugnare fas står sig Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping starka.

– Vi är pålästa, kunniga och lyhörda för vad folk vill. Men vi är också ärliga. Vi försöker alltid säga som det är och inte lova guld och gröna skogar. Det vinner alltid i längden, säger Henrik Holm.

Utmana dig själv!

Är du fastighetsmäklare som motiveras av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du gillar att utmana dig själv. Välkommen till ett framgångsrikt lag!

Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping är arbetsplatsen.

Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping

Startades: För 80 år sedan.

Antal bostadsaffärer 2017: Ca 1.100.
Adress: Klostergatan, Jönköping.

Frågor om jobbet:

Anna Axelsson

E-mail: anna.axelsson@svenskfast.se

Telefon: 0708-726679

Henrik Holm

E-mail: henrik.holm@svenskfast.se

Telefon: 0706-12 22 27

Jobbansökan till:

Jan Windolf

E-mail: jan.windolf@svenskfast.se

Telefon: 0708-18 86 03

End of content

No more pages to load