DIY: Så fixar du eget julpynt

Julafton närmar sig med stormsteg. Om du inte har hunnit pynta ditt hem finns det massor av pynt som du kan göra själv. Pynt som snabbt kommer att skapa en härlig julkänsla hemma.

1. Pepparkakor är inte bara till för att ätas utan kan även användas som girlanger att hänga i fönstret. Baka eller köp pepparkakor och dekorera dem snyggt med glasyr. Trä dem sedan i ett snöre och häng i fönstret. Pynt som inte endast är fint men som också smakar gott.

2. Julgranskulor är inte endast fina att hänga i granen. De kan också användas som vaser. Ett tips är att fylla en genomskinlig julgranskula med vatten och sedan placera en grankvist i kulan. Dekoration som kan användas för att pryda ett bord eller som gör sig fint vid fönstret bredvid julstjärnan.

3. Ta till vara på naturens dekoration för att skapa julkänsla hemma. Ett tips är att plocka kottar och färga dem vita. Placera sedan kottarna i en lykta tillsammans med granris. Ett annat alternativ är att dekorera ett ljusfat med kottar och granris. Dekoration som är perfekt till jul.

4. Pynta granen annorlunda i år genom att addera torkad frukt till pyntet. Skär en apelsin i tunna skivor och torka sedan i ugnen. Trä ett snöre runt varje skiva och häng sedan i granen. Fin dekoration som både smakar och doftar gott.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load