Enkla sätt att piffa upp ditt badrum

Drömmer du om ett nytt och fräsch badrum? Genom att addera enkla inredningsdetaljer kan du få badrummet du alltid drömt om.

Växter ger en ombonad känsla

Växternas popularitet i hemmet har ökat. De används främst i vardagsrum och kök, men är perfekta att använda i badrummet. Gröna växter inger en fräsch känsla och kan få badrummet att kännas ombonat. Om du har lediga ytor i badrummet är därför ett tips att fylla ut dem med växter.

Doftljus skapar stämning

Ljusen inger en mysig känsla samtidigt som de sprider en god doft i badrummet. Fyll ditt badrum med doftljus i snygga hållare. Om du har en hylla i badrummet är det en perfekt plats att ställa ljusen.

Korgar blir snygg förvaring

Flätade korgar är trendiga och praktiska inredningsdetaljer att ha i badrummet. Korgarna kan fyllas med handdukar. Ett perfekt alternativ till den traditionella handdukshängaren. Korgarna kan även fyllas med toalettpapper och andra produkter nödvändiga produkter.

Rätt matta sätter pricken över i:et

De flesta har en matta i badrummet. Ett tips är att välja en matta som sticker ut. Använd gärna en färgstark matta som skapar en härlig effekt i badrummet. Ytterligare ett alternativ är att välja en mönstrad matta. En matta som ger badrummet liv.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load